Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از بغداد، آشفتگی رسانه های وابسته به مثلث آمریکا - سعودی - صهیونیستی در برابر دیدار این دو رهبر دینی مسلمان و مسیحی کار را به تاویل و تفسیرهای غیرمرتبط از بیانیه آیت الله سیستانی کشانده و به شگرد همیشگی خود در تحریف سخنان مرجع عالی دینی عراق روی آورده اند.

سوء استفاده از شخصیت، جایگاه، کاریزما و سیره عملی حضرت آیت الله سیستانی در راستای دوستانه جلوه دادن ارتباط با برخی کشورها، ایجاد تقابل کاذب معظم له با جریان های اسلامی و انقلابی و نیز تلاش در جهت انشقاق در صفوف ملت ها به ویژه ایران و عراق فقط چند نمونه از تقلای این رسانه ها بود که البته با گذر زمان و دریافت پیام های خاص ملاقات توسط شخصیت ها در سطح منطقه، در نهایت تحریف ها خود به خود به شکست انجامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازخوانی سخنان آیت الله سیستانی 
بخش قابل تامل بیانیه آیت الله سیستانی پارگرافی است که در آن عنوان شده است: حضرت آیت الله سیستانی درباره تحمل رنج و سختی بسیاری از مردم در کشورهای مختلف از "ظلم" و "ستم" و "فقر" و "اذیت و آزار دینی و فکری" و "سرکوب آزادی های اساسی" و "فقدان عدالت اجتماعی" بویژه در خصوص "جنگ ها" و "أعمال خشونت بار" و "محاصره اقتصادی" و "آوارگی" و "دیگر موارد"ی که ملت های منطقه ما  مخصوصاً ملت فلسطین در سرزمین های اشغالی" از آن رنج می برند، سخن گفتند.
ایشان ضمن اشاره به نقشی که سزاوار است رهبران بزرگ دینی و معنوی در کاهش این رنج ها داشته باشند، ابراز امیدواری کردند که آنها طرف های ذی ربط بویژه «قدرت های بزرگ» را نسبت به غلبه دادن جانب عقلانیت و حکمت و کنار گذاشتن زبان «جنگ» و «پرهیز از توسعه طلبی» در راستای «منافع شخصی کشور خود» به قیمت پایمال شدن «حق ملت ها» در زندگی آزادانه و شرافتمندانه تشویق کنند.    
در تحلیل این سخنان، صاحب نظران از آن به عنوان «نه» های هفتگانه مرجعیت عالی دینی عراق یاد کردند، این نه های هفتگانه به شرح زیر عنوان شده است:
نه به فقر
نه به ظلم
نه به خشونت
نه به محدودیت آزادی دینی و فکری 
نه به عدم عدالت اجتماعی 
نه به محاصره اقتصادی 
نه به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

آمریکا خلاصه انتقادات آیت الله سیستانی
به اعتقاد برخی کارشناسان منطقه که طی روزهای اخیر در رسانه ها نیز بازتاب یافت؛ آمریکا به خاطر محاصره اقتصادی مستقیم ملت ایران، سوریه، ونزوئلا و کوبا، حمایت از جنگ نابرابر رژیم سعودی علیه ملت مظلوم یمن و جانبداری نامشروع از رژیم غاصب صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و بالاخره اشغال عراق و سوریه در راس انتقادهای سید نجف اشرف قرار دارد.
به همین خاطر است که با وجود همه تلاش های نمایندگان آمریکا در عراق در طول ۱۷ سال گذشته برای دیدار با آیت الله سیستانی، ایشان در طول مدت اشغال عراق (۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱) و بعد از آن هرگز حاضر نشد مقامات آمریکایی را به حضور بپذیرند.
«پل برمر» حاکم نظامی وقت آمریکا در دوره اشغال عراق برای دیدار با آیت الله سیستانی بسیار تلاش کرد، اما هرگز نتوانست موفق به این دیدار شود تا جایی که برخی رسانه ها گفته اند او از عقده عدم دیدار با مرجع عالی دینی عراق همچنان رنج می برد.
آیت الله سیستانی بارها از حضور نظامی آمریکایی ها به عنوان بیگانه یاد کرده و با تمامی طرح های آنها در دوره اشغال مخالفت کرده است.  
این رهبر دینی عراق بعد از حادثه ترور فرماندهان شهید که برخلاف توصیف آمریکایی ها، از آنها به عنوان «فرماندهان پیروزی بر داعش» نام برد، در پیام مشهور از نیروهای آمریکایی به عنوان «بیگانه» یاد کرد.  
بر همین اساس صاحب نظران روی سخن انتقادهای اخیر رهبر دینی عراق از قدرت های بزرگ را به طور اخص آمریکا به عنوان مدعی ابرقدرت جهان دانستند.
این انتقاد آیت الله سیستانی بار دیگر مشروعیت را از حضور نظامیان آمریکایی در عراق گرفته و دولت عراق را بیش از پیش موظف کرده است تا برای اخراج سریع نیروهای بیگانه تلاش کند.  

پاپ ناخرسند از وهابیت و رژیم سعودی
یکی از نکات مهم و ظریف دیدار پاپ فرانسیس با آیت الله سیستانی که برخی بر آن انگشت گذاشتند، بیان مجدد ناخرسندی این رهبر دینی مسیحی از فرقه منحرف وهابیت و رژیم سعودی به عنوان متحد آمریکا است.
پاپ با وجود اینکه در سال های گذشته با مقامات سیاسی ایران از جمله حسن روحانی رییس جمهوری و برخی رهبران دنیا دیدار داشته، اما تاکنون حاضر نشده است با حکام سعودی به عنوان حامیان سیاسی فرقه افراط گرای تکفیری وهابیت که داعش و القاعده از درون آن برخاسته اند یا دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق آمریکا به دلیل سیاست های غیر انسانیش دیدار کند.
بر این اساس بسیاری سخنان پاپ در زادگاه منتسب به حضرت ابراهیم (ع)  در "اور" را که گفت: "تروریسم برخاسته از دین نیست، بلکه از دین سوء استفاده می کند" متوجه جریان های افراط گرا مانند وهابیت دانست که مورد حمایت رژیم سعودی هستند.
از این رو است که گرچه پاپ فرانسیس در سال های گذشته با شیخ الازهر مصر به عنوان یکی از نمادهای دینی مسلمانان سنی مذهب دیدار کرد، اما هرگز حاضر نشده با رهبران دینی افراط گرای وهابیت سعودی مانند شیخ عبدالعزیز آل الشیخ دیدار کند به خصوص که بر اساس باورهای فرقه دینی امثال آل الشیخ، مسیحیان همگی کافر و مستحق مرگ هستند.
گروه های تروریستی مانند داعش و القاعده و النصره و غیره همگی برخاسته از این باورهای غلط در طول سال های گذشته به همه اقوام و طوایف منطقه از جمله مسیحیان و مسلمانان آسیب رسانده اند و باعث آوارگی آنها از خانه هایشان شده اند که بارزترین نمود آن در غائله داعش در ۲۰۱۴ اتفاق افتاد.
کارشناسان معتقدند که خودداری پاپ از پذیرش حکام سیاسی سعودی یا نشستن با رهبران دینی گروه منحرف تکفیری وهابیت، دلیل آشکاری بر ناامیدی کلیسای کاتولیک از هدایت این منادیان خشونت طلبی و جنگ افروزی است.

رژیم صهیونیستی بازنده بزرگ 
بزرگترین بازنده دیدار پاپ و آیت الله سیستانی رژیم صهیونیستی بود که همچون همیشه امیدوار بود با خدعه و نیرنگ طرفی از آن به نفع خود ببندد، اما همه چیز عکس آنچه می خواست اتفاق افتاد.
رهبر دینی عراق که پاپ او را «مرد حکمت و خرد» نامید، تمامی رشته های طرح موسوم به «عادی سازی روابط عربی با رژیم صهیونیستی» را پنبه کرد.
رسانه ها و صاحب نظران یکی از برجسته ترین هفت «نه» آیت الله سیستانی در دیدار با پاپ را قضیه نه گفتن به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دانستند؛ وقتی مرجع عالی دینی عراق از ملت مظلوم فلسطین به عنوان «ملت تحت اشغال» یاد کرد و به این ترتیب پرده مشروعیت را از رژیم غاصب صهیونیستی کنار زد.
آیت الله سیستانی با این موضع گیری به اعتقاد بسیاری راه بر هر گونه عادی سازی احتمالی روابط عراق با رژیم صهیونیستی بست و نشان داد که در کنار دیگر نیروهای محور مقاومت یکی از اقطاب حمایت از قضیه فلسطین است.  
آنهایی که در طول ماه های گذشته که سفر پاپ به عراق قطعی شده بود، تبلیغ می کردند «برنامه عادی سازی روابط عراق با رژیم صهیونیستی از نجف اشرف کلید می خورد» دیدار دو رهبر دینی نشان داد که نه تنها این عادی سازی از نجف اشرف کلید نخورد، بلکه برعکس نجف اشرف این فتنه جدید را برای همیشه در نطفه خفه کرد.  
مخالفت صریح آیت الله سیستانی با طرح عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی نقاب تزویر و ریا را از چهره تمامی حکام عربی که در این مدت با اعلام عادی سازی روابط در صدد فروختن فلسطین بودند برداشت و همین امر باعث شد تا رسانه های وابسته به این حکام به تحریف سخنان سید نجف روی آورده و مسائلی مطرح کنند که وجود خارجی ندارد.
دیدار مهم و تاریخی بین پاپ فرانسیس و آیت الله سیستانی به اعتقاد کارشناسان، انرژی تازه ای در رگ نیروهای مقاومت در سراسر منطقه دمیده و محور مقاومت را بیش از پیش مصمم کرده است تا بیرون راندن نیروهای بیگانه از منطقه، کارزار مشروع خود را به پیش ببرند.

گواهی پاپ از بیانات آیت الله سیستانی 
گرچه بیانیه دفتر آیت الله سیستانی بعد از پایان دیدار مرجع عالی دینی عراق با پاپ در انتقاد از قدرت های بزرگ کامل واضح و روشن است و نیازمند تاویل و تفسیر نیست، اما رهبر کاتولیک های جهان در ویدئویی که از او در داخل هواپیما در پاسخ خبرنگاران همراهش منتشر کرد، بخشی از سخنان مرجع عالی دینی عراق را توضیح واضحات داده است.
یکی از خبرنگاران می پرسد که تا چه میزان روی سخن آیت الله سیستانی متوجه رهبران جمهوری اسلامی ایران بوده است و پاپ با یک پاسخ کوتاه می گوید: «روی سخن ایشان متوجه همه رهبران جهان است».
واقعیت ها نیز نشان می دهد که آیت الله سیستانی گرچه درهای منزل خود را از زمان اشغال به روی رهبران سیاسی آمریکا، انگلیس، سعودی، امارات و دیگران بسته، اما هرگز در خانه او به روی مقامات جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت بسته نشده است.
در برهه ای که این رهبر دینی عراق در اعتراض به عملکرد رهبران سیاسی این کشور، از پذیرش آنها در دفترش خودداری می کرد، در مقابل پدر وارانه رهبران مقاومت را به حضور می پذیرفت و با آنها سخن می گفت.
بهترین گواه بر این امر ادامه حمایت او از سازمان الحشد الشعبی که با فتوای تاریخی ایشان در سال ۲۰۱۴ علیه گروه تروریستی داعش شکل گرفت و به رغم همه فتنه افروزی ها، این مرجع همچنان بزرگترین پشتیبان این نیروی مردمی ضد تروریسم در عراق به شمار می رود.  
اما به حضور پذیرفتن مقامات ایرانی در برهه ای که مرجعیت درهای خود را به روی همه سیاسیون داخلی و خارجی بسته بود، نشان داد که ایران اسلامی از نگاه این رهبر دینی عراق جور دیگری است.  «حسن روحانی» رییس جمهوری اسلامی ایران در سفر اسفند ماه ۹۷ به عراق در اوج ناخرسندی آیت الله سیستانی از سیاسیون با این مرجع عالی دینی دیدار کرد و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و دیگر مقامات مختلف ایرانی نیز که در همین راستا در این سال ها به عراق سفر کردند، با ایشان بارها دیدار کرده اند.
رابطه بین آیت الله سید علی سیستانی و رهبر معظم انقلاب اسلامی، اما یک رابطه بی نظیر است و این در سخنانی که دو طرف برای همدیگر بیان کرده اند کاملا واضح است.
آیت الله خامنه ای همواره در سخنانشان به حکمت و خرد آیت الله سیستانی در عراق اشاره داشته و از مردم عراق خواسته اند از ایشان تبعیت کنند تا جایی که «وجود آیت الله سیستانی را از بزرگترین برکات برای عراق» توصیف کرده اند.
در مقابل آیت الله سیستانی نیز ارادت خاصی به مقام معظم رهبری دارند که «حامد الخفاف» مسوول دفتر آیت الله سیستانی که از پاپ در سفر اخیرش به نجف اشرف استقبال کرد، در کتابش با عنوان «الرحله العلاجیه» به آن پرداخته است و نشان می دهد که این دو رهبر بزرگ شیعه از اوائل سقوط رژیم صدام (بهار ۲۰۰۳) رابطه ای نزدیک و در تماس دائمی با همدیگر هستند.
بارزترین شکل این رابطه اخیرا در پیام تسلیت آیت الله سیستانی بعد از شهادت فرماندهان شهید «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس» منعکس شد وقتی ایشان، رهبر معظم انقلاب را با عبارت «مستطاب» مورد خطاب قرار دادند.
مستطاب در زبان عربی به معنی احساس آرامش در کنار شخص است و آیت الله سیستانی در توصیف رهبر معظم انقلاب ایشان را مستطاب خطاب کردند.
متعاقب این خطاب بود که اغلب عراقی های علاقه مند به این دو رهبر معنوی، اینک در مورد خطاب قرار دادن رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از واژه «المستطاب» بهره می برند.
جالب اینکه این دو رهبر دینی هر دو در اسم  (سید علی) و در زادگاه  (مشهد الرضا (ع)) مشترک هستند و هر دو درس خوانده حوزه های علمیه اند که یکی استادش امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران است که علمای حوزه او را «تحقق بخش آرمان پیامبران الهی» توصیف می کنند و دیگری از محضر آیت الله «ابوالقاسم خویی» ملقب به «استاذ الفقهاء» تلمذ کرده است.    
دیدار پاپ و آیت الله سیستانی در واکنش های بین المللی متعاقب آن نیز کاملا نشان داد که جمهوری اسلامی ایران از این دیدار استقبال کرده و حتی آمادگیش را برای استقبال از پاپ در تهران ابراز داشته است.
حتی دولت خودگردان فلسطین نیز به دلیل موضع واضح آیت الله سیستانی در حمایت از قضیه فلسطین از این دیدار حمایت کرده و «احمد العقل» سفیر فلسطین در بغداد گفته است که «عباس ابومازن» رییس خودگردان دولت فلسطین درصدد ارسال پیام تقدیر و تشکر برای آیت الله سیستانی است.
این در حالیست که محور آمریکایی - سعودی - رژیم صهیونیستی از حیث رسمی نسبت به آن سکوت کردند و فقط ماشین فتنه پراکنی آنها در واکنش به این دیدار و مواضعی که ایراد شد، برای تشویش اذهان عمومی به هنر همیشگی خود  «تحریف» روی آوردند.

برچسب‌ها آیت الله سیستانی پاپ فرانسیس نجف اشرف اسرائیل ایالات متحده آمریکا عراق وهابیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آیت الله سیستانی پاپ فرانسیس نجف اشرف آیت الله سیستانی پاپ فرانسیس نجف اشرف اسرائیل ایالات متحده آمریکا عراق وهابیت اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران آیت الله سیستانی آیت الله سیستانی آیت الله سیستانی مرجع عالی دینی عراق آیت الله سیستانی رژیم صهیونیستی رهبر معظم انقلاب عادی سازی روابط رهبر دینی عراق رهبر دینی پاپ فرانسیس دو رهبر رژیم سعودی دیدار پاپ نجف اشرف رسانه ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود

وزیر خارجه آمریکا دوشنبه و سه‌شنبه آینده به عربستان سعودی سفر و در مورد تلاش‌های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه رایزنی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد آنتونی بلینکن دوشنبه و سه شنبه آینده به عربستان سفر خواهد کرد تا در مورد تلاش های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه با مقامات سعودی گفت‌وگو کند.

در ادامه بیانیه آمده است: وزیر خارجه آمریکا در سفر خود به عربستان بر اهمیت جلوگیری از گسترش درگیری و تلاش برای دستیابی به صلح و امنیت در منطقه تأکید خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه اعلام کرد بلینکن در سفر خود به عربستان سعودی در نشست وزیران شورای همکاری خلیج فارس با هدف تقویت هماهنگی امنیت منطقه ای شرکت خواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل را اثبات کرد
  • ملی‌پوشان دختر فوتبال ایران، تاجیکستان را گلباران‌کردند
  • انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل رو اثبات کرد
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی